Бисквитки и лични данни
Уебсайтът използва бисквитки и съхранява статистически данни за правилното си функциониране. С използването на уебсайта се съгласявате с тяхната употреба.
Приемам Прочетете повече
Абонирайте се за новите статии и получавайте допълнително съдържание заедно с тях
Получавайте новите статии с имейл. E-mail адресът Ви няма да бъде споделен с никого.

Превенция

Всички статии
В споделения видеоклип на д-р Майкъл Грегър са представени последни проучвания относно храненето при сърдечносъдови, злокачествени заболявания, Болест на Алцхаймер, захарен диабет и др.
В статията са предложени и описани програми, които ще намалят рисковете от продължителна работа с компютър. В допълнение са дадени препоръки за ергономична седяща поза.
Продължителното седене е рисков фактор за сърдечносъдови заболявания, метаболитен синдром, захарен диабет тип 2. Ниската физическа активност, главна част от която е прекомерното седене, е четвъртия водещ рисков фактор за смъртност в света.
България е трета по смъртност в света за 2017г. според данни от CIA.gov с водещи причини сърдечносъдови и злокачествени заболявания.
Виж към кои заболявания имаш предразположение по фамилен път. Как да събереш фамилната си история и какво да правиш след това, за да се предпазиш от тях.
Всички статии Коментирай

Търсене